Perkutan Saç Ekimi Nedir?


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /home/huseyin/domains/sacidokulenler.com/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

perkutan-sac-ekimi

Perkutan Saç Ekimi Fue “Perkutan” teknik (iğneli teknik) olarak adlandırılmaktadır. Diğer yöntemlerin sonuçlarından farkı ise doğal görünüme sahip olmasıdır.

Perkutan ekim tekniğinin üstünlükleri öncelikle” doğallık ön şartı” ile anlatılabilir. Köklerin yanal kesiler içine değil, ince iğneler ile açılmış yuvarlak delikler içine yerleştirilmesi tekniğidir. Saç ekim operasyonlarında perkutan ekim tekniğinde kök alınan ve kök ekilen bölgelerde hiçbir iz kalmamaktadır.  Operasyon sonrası ekim alanında ince iğneler ile çalışılıyor olduğu için, ise ekim bölgesinin 2-3 gün sonunda iyileşmesine yardımcı olur ve en önemlisi iz (scar) kalmaz. Başarılı saç ekimi girişimi verici alandaki saç köklerini tam verimle kullanılmasıdır.

Kökler ince iğneler ile doğru açıları verilerek açılan son derece ufak delikler içine yerleştirildiğinden dolayı köklerin yerinden oynaması ve açısının değişmesi ihtimali kesinlikle yoktur.

Doğallık ve saç yoğunluğu Perkutan tekniği tercih eden hasta grubu için çok önemlidir. Perkutan tekniği yan etkisi olmadığı bilinmektedir. Diğer yöntemlere biraz daha pahalı olması söz konusudur.

Buraya da bakın

Aspirin Saç Dökülmesine İyi Gelir Mi?

Aspirin, ağrı kesici, ateş düşürücü ve diğer bir ismi ile kan sulandırıcı ilaç olarak biliniyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.