Tıraşsız Saç Ekimi Nedir?


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /home/huseyin/domains/sacidokulenler.com/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Tıraşsız Saç Ekimi Nedir?

Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin birçoğu saçın tıraşlanması gerektiğini öğrendiğinde bu operasyonu yapmaktan vazgeçer. Geleneksel yöntemlerde  saç ekiminde saç köklerinin tek tek ya da çoklu alımında bölgenin komple tıraşlanması gerekmekte. Bir kısmı tıraşlanan saçla gezmek, iş hayatını geçirmek de oldukça zor olabilmekteydi.

Tıraş edilmiş bir şekilde herkesin önüne çıkmak oldukça zor olacaktır. Tıraşsız saç ekimi nedir ?yöntemi saç ekimi sırasında rahat olmasını sağlamaktadır. Bu yöntem sayesinde operasyon geçirecek kişi iş hayatı ve sosyal hayatı açısından olumsuz etkilenmeyecektir.

Tıraşsız saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin saçlarını uzatması istenebilir, bunun sebebi de işlem yapılacak olan bölgenin saçla kapatılmasıdır. Saç ekimi bu yöntemle birlikte doğal bir görünüm sağlanacaktır.

Traşsız FUE olarak adlandırılan bu teknik ile 2 seansta ortalama 4.000 civarında saç kökü ekilebilmektedir. Her bir saç kökünden 1 ila 3 saç kökü çıkabilmektedir. Tıraşsız saç ekimi tekniği diğer tekniklere göre daha pahalıdır ancak görünüm olarak daha iyi bir yöntem olduğu için bu görmezden gelinebilir.

Buraya da bakın

Aspirin Saç Dökülmesine İyi Gelir Mi?

Aspirin, ağrı kesici, ateş düşürücü ve diğer bir ismi ile kan sulandırıcı ilaç olarak biliniyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.